Is iphone zijn geld waard

Rating: 4.98 / Views: 433
2019-09-22 22:18

Lever je oude iPhone (of andere telefoon) in en pak je korting! Denk je eraan om een nieuwe iPhone te kopen? Lees dan eerst dit artikel. Jouw oude iPhone (of elk ander recent model van Samsung, Nokia, HTC, etc) telefoon is namelijk nog veel geld waard! Recycle anno 2017. Je oude telefoon kan op verschillende manieren gerecycledForbes vraagt zich daarbij wel af of de iPhone ditmaal de doorsnee klant nog genoeg waar voor zijn geld zal bieden. Vele technische snufjes waar Apple volgende week hoogstwaarschijnlijk mee zal uitpakken, vinden we al (veel) langer terug bij de premiummodellen van concurrerende merken. is iphone zijn geld waard

Jouw iPhone is geld waard! Heb jij een nieuwe of een gebruikte iPhone? Wij kopen deze bijna altijd in tegen een hoge prijs, welke direct cash of via de bank afgerekend wordt.

is iphone zijn

De iPhone X kost in de VS 999 dollar en is in Nederland vanaf 1159 euro te bestellen. Een forse prijs, maar Applebaas Tim Cook vindt het toestel zijn geld zeker waard. Dat zei hij in gesprek met tvprogramma Good Morning America. Mar 05, 2009 ( verdwijnt na registratie ) Nu de iPhone 3GS al een tijdje uit is, en al deze al heel wat gebruikers heeft ben ik benieuwd of de meeste mensen de iPhone 3GS zijn geld waard vinden. Maken ze veelis iphone zijn geld waard Jun 23, 2016 Met de iPhone SE heeft Apple dit jaar schoten gelost op de markt voor kleine en krachtige telefoons. Door enkele trucjes is de SE goedkoper dan de grote iPhones. In deze review kijken we of deze nieuwe iPhone jouw geld waard is. Bijna drie jaar was het stil rond de kleine iPhones bij Apple.

Free Is iphone zijn geld waard

Dinsdagavond presenteerde Apple in hun jaarlijkse Keynote de nieuwe iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Prachtige toestellen natuurlijk, maar wat direct opvalt is de hoge prijs van de iPhone X, met 1. 159 en 1. 329 voor respectievelijk 64GB en 128GB. is iphone zijn geld waard Waarom de iPhone X geen mega prijs waard is Er is echter wel n voor de hand liggende reden, waarom je voor een iPhone X niet de mega prijs vanaf 1. 156, wil betalen. Voor iedere reguliere telefoon gebruiker is de prijs berhaupt veel te hoog. De originele iPhone uit 2007, antiek in de techwereld, is al een veelvoud waard van zijn originele prijs. Maar dat geldt ook voor de iPhone 2G, waarvan 'amper' 6, 1 miljoen exemplaren werden gemaakt en die al in 2008 uit productie werd genomen.